Welkom op mijn Reislog!
Hallo en welkom op mijn reislog!
Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar ik me bevind en waar ik ben geweest! Meer informatie over mijzelf en de reis die ik ga maken vind je in het profiel.
Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.
Ik zie je graag terug op mijn reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!
Leuk dat je met me meereist!
marcelle
Hoi M en M
Welkom op mijn reislog staat nu bovenaan bij de favorieten!
groeten Han
hoi Marcelle en Martijn,
was ik bijna de eerste om jullie al mailend een te gekke vacantieperiode te wensen, is die snelle Han me toch nog een paar meter voor;
ik kijk uit naar jullie berichtjes; geniet er zeer van en pas goed op elkaar;
groetjes John
Hola Martijn y Marcelle
Vosotros deseo un viaje muy muy bonito.
Me gusta de seguir vuestro viaje!
Y Martijn, va a hablar mucho espanol!
Saludos, Lottie
Hoi Martijn en Marcelle,
Martijn de wijn die ik van jou gehad was goed. Wat vond jij van jouw flesje? Ik heb nog geen verslag gehad van jou. Had je wel toegezegd.
Goede jaarwisseling en geniet samen van de heerlijke vakantie die jullie tegemoet gaan.
Ha Peter,
De beste wensen voor 2012! Veel succes in Enschede.
De wijn was rood volgens mij.... :)
Groet Martijn
Marcelle en Martijn,
Heel veel geluk in het nieuwe jaar! Ik wens jullie een fantastische ontdekkingstocht toe naar alle verre oorden die jullie gaan bezoeken. Met alle Spechtjes van de Schutte's Bosschool zullen we jullie volgen en wachten op de mooie foto's en reisverslagen. Via jullie zullen de kids Zuid-Amerika ook gaan ontdekken!
Geniet ervan!!!
Groeten,
Jan
Hey,
Ten eerste nog een heel gelukkig nieuwjaar en heel veel plezier bij jullie reis!! Ben benieuwd naar jullie belevenissen.
Groetjes Nicole
Hoi Martijn en Marcelle,
Een gelukkig nieuwjaar gewenst en onwijs veel plezier bij jullie reis. We zullen jullie volgen.
groetjes
Paul en Sharon
Marcelle en Martijn
Voor jullie een bijzonder mooi en reislustig 2012. Geniet van al het moois wat je tegenkomt en we gaan het volgen!
Groeten van Marjo
Hai lief critical friendje,
Enjoy! Ik drink er vanavond één (of twee, óf ....) op jullie. Geen La Linda wijn, maar een andere lekkere.....
Proost!!! Op jullie!
dikke kus, Linda
Wij wensen jullie een geweldig mooie reis toe,veel bezienswaardigheden,we zullen jullie op de voet volgen en genieten gewoon mee.
Muchos recuerdos Peter y Caroline
Tinussssssssss, laat heel even wat van je horen! Gezien jij niet frequent intercontinentaal reist, maken wij ons een beetje zorgen!
Vanaf een exotische locatie: Nkaaaaaaaaap!!!
lieve en beste juf marcelle,
Hoe is het? Ben je op een klein eilandje beland of ben je in afrika gaan shoppen.
xxx anton bos_______
Volgens mij hebben jullie het wel naar het zin daar, houden zo. Groetjes tante netjepecora
Hoi hoi,
Mooie verhalen! Ik ga jullie volgen.
hoi Marcelle en Martijn,
Wat een mooie foto's en leuke verhalen...en lekker weer, hier nu in Goor is het -5brr... Marcelle zet hem op met je Spaans... En ik wacht op nog meer mooie foto's en verhalen.... Veel plezier!!! En geniet er van liefs Merel.