Vrijdag de dertiende
De laatste paar dagen in Paraty hebben we, heel vervelend, op het strand doorgebracht.

Zitten nu buiten op dakterras, we nemen straks de bus naar Curritiba waar we 2 dagen blijven en vanuit daar onze weg gaan vervolgen richting de Iguazu watervallen..
Groetjes en leuk om alle reacties te lezen van iedereen!!
Hola Marcelle y Martino
me parece que vuestro viaje es muy bonito! Y que fotos bonitos tambien. Estoy un poco envidioso .Asi mucho tiempo en el calor y ver todos cosas bonitos!!!!
Disfruta juntos , un abrazo, Lottie
Hi konijnenvrouwtje,
Gistermiddag heb je mij nog via skype gezien.
Ik wil je nog graag vertellen dat ik het heel fijn vindt om je even te zien.
Ik heb het hier erg naar mijn zin, elke morgen loop ik een rondje om de tafel als mijn huidige vrouwtje mijn etens bakje vult. Ik krijg hier wel andere dingen te eten dan bij jou thuis.
Als het vrouwtje een klus heeft krijg ik wortelschil, slaboon, broccoli en soms zelfs rucola. Ik vind alles lekker en eet alles wat ze me geven op.
Koen en Julia willen mij het liefst heel veel snoepjes geven maar dat mag dan jammer genoeg niet van het vrouwtje, want dan krijg ik buikpijn zegt ze!.
Een dikke konijnen knuffel van Luna.
Lieve juf Marcelle en Martijn,
Wat hebben jullie mooie foto's gemaakt. We bekijken ze in de klas. Hoe warm is het daar?, vraagt Emiel. Onze Martijn vraagt of je een "bommetje" hebt gedaan in het zwembad. Zijn daar mooie vogels?, vraagt Sven. Jody wil jullie vertellen dat we een thema over vogels en vliegtuigen hebben. Het is een leuk thema en vandaag gaan we lekkere hapjes voor de vogels maken.
groetjes,
Alle Spechten
hoi juf marcelle
ik heb vandaag gehoord dat je op vakantie was.
en ik heb je verhalen gelezen.
ik hoop dat je nog en leuke vakantie hebt.
groetjes chloe
Hoi,hoe is het, al in Buenos Aires aangekomen?
De waterval was beslist een super belevenis!Rijden zo richting Holland,zijn zondagmiddag allemaal in Enschede,bekijken dan meer
fotos,verder een heel mooi verblijf daar,liefs Caroline
gaat het goed met jou? ik mis je.
de fotos zijn mooi knuffel van rinske
Ha Tinussss en Marcelle,
Pop om die mooie fotos te bewonderen achter een beeldscherm ;-), geniet ervan hé