martijnenmarcelle.reismee.nl

Klaar voor vertrek

Wens het..

Droom het..

Doe het..

Mooie woorden in een van de boekjes die we kregen en die wel heel passend zijn voor onze reis en gevoel! Bedankt voor alle lieve woorden, fotoboekjes en reisbestendige minicadeautjes van iedereen. Onze reis is eigenlijk al een tijdje geleden begonnen, het uitzoeken, alle voorpret, op zolder bij paps en mams (dankje wel pap en mam).

Na een geweldig oud en nieuw te hebben gevierd met heel veel vrienden in een super mooi huis in de Ardennen zijn we nu bijna klaar voor vertrek. Morgen de laatste dingen inpakken en dan vertrekken we naar Dusseldorf. Dinsdagochtend vliegen we vanaf daar via Madrid naar Rio de Janeiro.

Onwerkelijk om vanuit de regen naar de zon, van de winter naar de zomer, te gaan (al went dit vast heel snel en vinden we het niet erg

Cool

Wij proberen jullie via deze site op de hoogte te houden van al onze belevenissen.

Groetjes Marcelle en Martijn

Arjan en Erna Busscher

Martijn en Marcelle,

Nog de beste wensen voor 2012.
Heel veel plezier op jullie reis,
wij zullen jullie blijven volgen.

KarinKarmen

Hai Martijn en Marcelle,

Een heel geweldig 2012 toegewenst met deze geweldige reis als vertrekpunt van dit nieuwe jaar. Dat gaat zeker lukken. Geweldig om jullie zo te kunnen volgen. Gaan we zeker ook doen met de kinders van de groep. Een goede vlucht voor zo meteen. En bovenal geniet!!! Liefs van mij, Marcel en de jongens.

Dinand & Tineke Mengerink

Martijn en Marcelle,

Allereerst alle het goeds voor 2012 gewenst.
Verder maak er een schitterende wereldreis van.

We houden jullie in de smiezen en tot ziens.

Anton

Lieve juf Marcelle,
Ben je al bijna waar je wilt zijn?
Voor de rest wens ik je heel veel plezier.
gr. Anton x

Miriam Martin

Beste Martijn & Marcella

Allereerst de beste wensen voor 2012!
Ik wil jullie heel veel plezier wensen en ik ga jullie zeker volgen!
Zal vast nog wel vaker een reactie plaatsen dus:
Hasta la proxima vez!!!!

Groetjes Miriam

Hans Jongman

Wens het, droom het, doe het. Wat een juiste tekst en wat hebben jullie gelijk. Geniet van deze ervaring, waar je de rest van je leven plezier van zult hebben. Ik heb afgelopen vrijdag van Han het adres van jullie site gekregen en zie nu, dat jullie in die korte tijd al veel fantastische dingen gezien hebben. Geniet met volle teugen en wij blijven jullie volgen.
groeten Hans en wiebje

Karinkarmen

Hallo,

Het ziet er goed uit. Wat mooi om alles te zien en te lezen wat jullie meemaken. Helemaal super. Het gaat hier vriezen en we hopen op een schaatstochtje (nee nog geen 11steden tocht). Jullie zien er goed uit. Veel plezier daar in BUenos Aires. We genieten mee! Lieve groet van ons.